Dette er offisielt en interiørblogg. (Tyra)

Dette er offisielt en interiørblogg.

Jeg tenkte bare å vise dere litt sånne ting jeg gjorde med rommet mitt. Har så lyst til å vise dere at jeg kan lage interiørblogg! 

Bloggen har forsåvidt tidligere vært strikkeblogg og rosablogg. Hverdagsblogg er den i 90% av innleggene. Det vil si, når den ikke er strikkeblogg, rosablogg eller interiørblogg. 

Over til interiør. (Åååå, hver gang jeg skal skrive interiør skriver jeg "interiøs". Uten unntak. Jaja, har jo backspaceknapp for en grunn.) 

Jeg har et par glassflasker som bare har blitt stående på en hylle fordi jeg ikke har hatt hjerte til å kaste så fine flasker. Og i dag fant jeg et bruksområde for de. 

Jeg fant ut at jeg kunne bruke de til å oppbevare binderser og blekkpatroner (ja, i Frankrike skriver man med fyllepenn. Velkommen til det 21. århundre). Sånne ting som er små og som jeg bruker ofte. Jeg kunne egentlig ha gjort det samme med for eksempel hårspenner. Men nå har jeg ikke flere flasker. 

Og nå har jeg til og med skrudd kork på de så de kan velte så mye de vil. 

En annen ting jeg gjorde var å begynne å lime masse svart-hvitt-bilder på en stygg, grønn plastkommode. Men jeg er ikke ferdig så den er fortsatt stygg. Om mulig styggere fordi den er halvferdig. 

Det skal riktignok bli bra. Må bare sette av tid til å fikse det. 

Og så har jeg hengt opp kart over sengen: 

Ok, det siste der var bare random. 

Hade. 

 

 

Én kommentar

mamma

19.03.2012 kl.16:55

Den kommoden er mye finere allerede! Flaks at du har fått opp kart over sengen, så finner du fram i sene nattetimer ;)

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits