Andreklasse 2.0. (Tyra)

Andreklasse 2.0.

Skulle egentlig følge med på Game of Thrones, men droppet det. Uansett, tenkte bare å komme med en liten oppdatering om hvordan livet mitt er for tiden for de som lurer. De som bare leser denne bloggen for de eksepsjonelt flotte bildene (Photo booth er gudenes gave til menneskeheten) og de perfekte og kritiske kommentarene om samfunnet (Tights are not pants!), kan bare slutte å lese..... nå! 

Tenkte bare å fortelle dere at jeg har det bra! Sånn helt seriøst. Livet er ganske mye som før. Jeg bor i samme leilighet som i fjor, henger til en viss grad med de samme menneskene, har nesten de samme fagene som i fjor (men i år har jeg filosofi og det er yndlingsfaget mitt <3333 Det er ikke ironisk selv om jeg slang på ironiske hjerter), lager samme mat som i fjor (true story, spesialiten min er laks med ovnstekte poteter, gulrøtter og rødbetter nam nam det var dagens fjortisblogging) og jeg har omtrent samme utseende som i fjor bortsett fra at håret mitt har vokst tre cm over sommeren. Det eneste som har endret seg er at jeg har begynt på tre nye tv-serier, jeg dedikerer et innlegg til den som gjetter hvilke. 

Jeg vet jeg sa at livet er ganske mye som før, men på en måte er det helt annerledes også. Nå har jeg begynt på mitt tredje år på videregående i Frankrike og jeg merker at jeg har bodd her en stund nå. Jeg merker at jeg snakker bedre fransk, at jeg har nærere vennskap med franske venner, at jeg skjønner bedre og lettere hva jeg må gjøre for å få gode karakterer på skolen og jeg trener mer. Så selv om livet er søm før er det på en måte en bedre versjon. Tredjeklasse er liksom andreklasse 2.0. 

Kanskje jeg synes alt er sykt bra fordi det er starten av året og jeg ikke merker eksamenspresset ennå. Neida, jeg har en følelse av at det kommer til å bli et bra år, jeg har allerede rukket å gjøre masse morsomt og har mye gøy planlagt fremover også! Selv om jeg går glipp av en del ting som høres kjempemorsomme ut når jeg er hjemme i høstferien, men der grenset vi til temaer som er uinteressante og som dere ikke gidder å lese om.  

Her er et bilde av meg som er kledd ut som pirat og har det morsomt:

Jeg pleier ikke alltid å se sånn ut når jeg har det morsomt. Noen ganger, når jeg prøver å kvele latteren og er omringet av øl ser jeg sånn her ut: 

Nok om det. 

Peace owt. 

2 kommentarer

04.10.2012 kl.14:46

en modøerne familie.

game of thriones

ehøø, Suits?

jeg dør etter å få sånn inleg.

og du vet jeg mener det.

Tyra

04.10.2012 kl.20:32

Anonym: Modern Family er riktig, men Game of Thrones ser jeg egentlig ikke på. Liker at du tar oppgaven seriøst.

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits