Under gjennomsnittet innholdsrikt blogginlegg. (Tyra)

Under gjennomsnittet innholdsrikt blogginlegg.

ttttttttttttttttttgtttttt6666666fgeeeeeeeeo

Beklager, der var det mange bokstaver. Bare fjernet smuler og matrester fra tastaturet og så var jeg for lat til å trykke backspace. 

Spiste forresten nettopp pizza til middag. Nam nam. Dere skulle fått bilde, men jeg har ikke iPhone så da hadde det bare blitt bilde #utenfilter og det er ikke like gøy :( 

Her er en søt og morsom video av en jente. Jeg skulle ønske jeg var som henne da jeg var 12. Og egentlig nå også. Hun bare "YO I got a question why dey hatin' on me?! Hehe tuller de elsker meg." 

Kos dere! 

Sannsynligheten for at du etter dette sitter og googler andre morsomme/søte X-faktorvideoer nå er forresten 60% (for eksempel Paul Potts #tips #bra #gjørsomTyrasier). Sannsynligheten er riktignok ikke like stor som sannsynligheten for at du sitter med albuen og tungen i rare vinkler etter å ha hørt at det er fysisk umulig å slikke seg selv på albuen. 

MEN se på han her kiden da, han klarer det!!!(kilde: page 2 når du søker man licking him self on the album (EDIT: elbow, seffølglig. Sånn gårre med bærta når a snakker å blogger samtidi ja. Jajamensann, har mann sett på makan da) på google. Ja, jeg burde bare skrevet licking elbow, men fant jo et mye kulere bilde da jeg søkte med en nesten hel setning.) 

Dette er meg når jeg prøver på det samme: 

Jeg prøver til og med begge albuene på en gang, men det funker ikke :( 

Må stikke, skal øve meg på å slikke meg på albuen! 

 :p
 /l7  
 /\ 

Ser dere at det der er et strekmenneske som prøver å slikke seg selv på albuen? Det er helt OK hvis dere ikke gjør det. 
             

3 kommentarer

Kaja

11.10.2012 kl.19:27

licking himself on the album???

Tyra

11.10.2012 kl.21:51

Kaja: Fikset nå! Only for you, babe <3

Kaja

12.10.2012 kl.21:10

<3

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits