Når jeg glemmer å handle tar jeg spaghetti, makaroni og tagliatelle i samme gryte. (Tyra)

Når jeg glemmer å handle tar jeg spaghetti, makaroni og tagliatelle i samme gryte.

I dag skulle jeg egentlig gjøre masse lekser. Men det skjedde ikke. Jaja, man kan ikke gjøre alt her i livet! 

Jeg har jogget da. Og sett på Project Runway. Og kokt tre forskjellige pastatyper i samme gryte, glemte å handle, opsi! 

Men jeg har innført et nytt konsept i hverdagen min og det starter i morgen: macfri mandag. På den måten kan jeg få gjort lekser og ryddet og lest uten at jeg blir sittende å se på Lauren Thalias X-factor-audition fem ganger på rad (true story). Da skjønner dere sikkert at det betyr at jeg ikke kommer til å blogge i morgen, men siden mine tre faste lesere ikke har fått gjevn strøm av innlegg på noen måneder går det sikkert fint med en dag tørke. 

Her er et bilde som illustrer at jeg noen ganger ikke sitter foran pcn (eller datamaskinen eller hva man nå kan og ikke kan kalle en mac), men som ikke illustrerer hva jeg gjør en mandagskveld: 

Her var jeg på utkledningsfest og jeg var egentlig kledd ut som en prinsesse og hadde rosa kjole, men på dete bildet hadde jeg skiftet fordi jeg skulle dra. Dette er forresten ikke et bilde som illustrerer hvordan jeg ser ut når jeg er pen, men det klarte dere sikkert å tenke dere frem til selv. 

PS: Cowboyen/girlen ved siden av meg på bildet er et eksempel på at ikke alle franskmenn har brunt, krøllete hår! Selv om man tror det er sånn noen ganger. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits