Noen ganger kaster jeg stekepanner. (Tyra)

Noen ganger kaster jeg stekepanner.

Silje sa jeg hadde morsom blogg så nå er hun yndlingsleseren min. Dere andre har noe å leve opp til altså. (Hei Silje <333). 

Nå skal jeg gjøre lekser. Jeg har en oppgave som må være minst ca 6 sider håndskrevet om hvordan økt produktivitet kan føre til økonomisk vekst, tjohei! Det er selvfølgelig på fransk, og mye bedre formulert. 

Jeg forbereder meg ved å dope med ned på paracet siden hodet dundrer og jeg egentlig vil sove, men det er til i morgen og jeg er ikke ferdig så jeg har ikke noe valg. Hei mamma, hvis du tror jeg er superstresset og burde rulle på skuldrene så har jeg gjort det og jeg er ikke stresset. Jeg spiser dessuten sunt og drikker nok vann. Da har vi det på det rene.

Tror bare jeg trenger ny styrke på brillene mine og at jeg må sove litt mer om natten, så ordner livet mitt seg. Men det skal allikevel bli helt over middels greit å komme på ferie hjem til Norge om et par uker! 

Rett før høstferien skal jeg på skoletur til Beneluxlandene for å se Europaparlamentet og andre kule ting. Og røyke hasj i Amsterdam seff. Neida, tuller, det er jo ikke lov. 

Her er byene jeg er innom på fire dager: Bayeux --> Rotterdam --> Brussel --> Amsterdam --> Oslo

Gleder meg! Dessuten går jeg nesten ikke glipp av noen timer for tre av lærerne mine er med på turen! Ok, vi kan trekke tilbake den setningen. Jeg er ikke SÅ nerd altså. Ok joda. Egentlig. Kanskje. Det diggeste i verden er jo å få en uventet fritime eller at en lærer sier to uker i forveien at hun (sier "hun" for jeg har nesten bare kvinnelige lærere) ikke er der en dag så man starter en time senere. Men når man har 9 eksamner på slutten av året og gjennomsnittet av eksamenskarakterene er snittet man søker på universitetet med innser man at man kanksje har lyst på så mange økonomitimer man kan få. 

Fordi det ikke er noen bilder i dette innlegget kan jeg fortelle dere om da jeg ved et uhell kastet stekepannen i søppelkassen: 

Ordentlig tullekopp den stekepannen assa. 

Én kommentar

Silje

12.10.2012 kl.13:17

Føler meg beæret som er yndlingsleseren din. Bloggen din er fortsatt morsom, jeg ler meg i hjel <33333

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits