Earl Grey i løsvekt. (Tyra)

Earl Grey i løsvekt.

Her er jeg hjemme etter en joggetur som ikke ble så lang som jeg hadde tenkt. Heh kondis. Men jeg må øve meg til eksamen i løping neste uke. EKSAMEN i løping. #dettalandet #denfølelsen #ops #man #bruker #ikke #marihuanatag #på #blogg #jaja #whocares 

Når jeg jogger en tur øver jeg til eksamen. Det er litt stress å tenke på at hvor fort jeg løper 500 meter (ikke fort) teller på snittet mitt. Ånei, nå høres jeg ut som en av de nerdene som bare "sykt kjipt med karakter i gym! Drar ned snittet mitt med to karakterer! Herregud, får 6er i matte og så skal en 3er i GYM gjøre at jeg ikke kommer inn på NTNU?! Vafan?!". Men jeg er ikke sånn altså. Jeg liker gym, og det er egentlig helt greit å ha eksamen i det. Hashtagnullstress.

Det bare kom litt brått på. Trodde jeg liksom skulle ha 8 måneder på å forberede meg til eksamen. Men jeg sier som den bedre halvdelen av facebookbrukere: Gjør ditt beste, det er det som teller! What doesn't kill you only makes you stronger! Keep calm and carry on! I motgang er det fremgang! No pain no gain! Vær deg selv, ingen andre kan være det for deg! (Ok, den siste hadde ikke noe med eksamen å gjøre, men den er så treffende. Eller som man ville sagt på facebook: Såå sant, vær deg selv 110%! Du er et flott menneske! <333). 

Nå må jeg dusje og fikse meg, skal ut i Caen i kveld med fine folk! 

PS: Jeg er alltid så fin på håret som jeg er på bildet over. Every day, every night. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits