Det regner i Normandie. (Tyra)

Det regner i Normandie.

Dette er meg da jeg valgte å gå hjem midt på natten da det regnet som mest. Jeg har et spesielt talent, og det er at jeg alltid velger de beste øyeblikkene å gå på, når det regner minst for eksempel. I dag failet talentet mitt. Talentet fungerer bare i 30% av tilfellene. Det er ikke mitt beste talent.  

 

I morges regnet det også. I ekte treningsblogg-stil legger jeg ut et bilde av meg selv med stort smil og tommelen opp. Dere ser det ikke så godt, men håret mitt er kjempevått. Vil forresten påpeke at jeg sto opp klokken 09.15 på en søndag for å vaske klær og jogge. 

(Vil ikke påpeke at jeg MÅ vaske alle klærne jeg skal ha med på reise på tirsdag fordi jeg ikke har vasket klær på sikkert tre uker. Jeg har én ren truse igjen, så jeg tror det var på tide.)

Dere kan overse det i parantes og leve i troen om at jeg er en kjempesporty og effektiv person. 

 

Nå må jeg dusje kjempefort så jeg rekker å lage kakao til Kaja som kommer med croissanter. Vi skal ha Breakfast at Tiffany's og frokost-date. Frokost for Kaja, lunsj for meg.

 

Hadepåbadedingamlesjokoladeseesikvelddingamlekaramell. 

4 kommentarer

Marthe :)

23.10.2012 kl.12:06

Æææhæhæh. Jeg digger måten du skriver på. BARE SÅ DU VET DET.

Sporty du er! :D Synes dere høres supersporty ut hele gjengen jeg :) KOS DERE PÅ TUR ^^

ei jente i niende som har veldig lyst til å gå på videregående i Frankrike ;)

24.10.2012 kl.17:19

Hei, jeg har lest en del av bloggen din og jeg ville bare si at du skriver VELDIG MORSOMT! Jeg sitter her og leser og ler, kommer definitift til å følge bloggen din :D

Tyra

29.10.2012 kl.20:43

ei jente i niende: Hei! Så koselig å høre! :)

Tyra

29.10.2012 kl.20:44

Marthe: Du er søøt, takk :))))

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits