Potetferie (Tyra)

Potetferie

 

I høstferien skulle jeg egentlig være supersosial og i tillegg gjøre masse skolearbeid. Men broren min bare "Jeg har iPad, bare lån. Her er passordet til appstore, last ned hva du vil." Så da sitter jeg og spiller angry birds hele ferien da. Takk bror.

I tilleg klarte katten min å ploppe ut disse to for to måneder siden:


Fikk ikke til å snu bildet, det er fra iPad :( 

Uansett. Jeg satt og stirret på disse firbeinte hårballene i sikkert en halvtime før jeg innså at jeg kanskje burde reise meg opp fra gulvet og gjøre noe fornuftig med livet mitt. Så jeg satt meg i sofaen og spilte angry birds.

Åh, kattene gjør så mye rart. De bare løper rundt og når de ikke gidder mer så sover de oppå hverandre. Skulle ønske livet mitt var sånn ass.

Se på de da. Tripelspooning! :Men jeg har gjort noe fornuftig med livet mitt i det siste fordet da. Har vært på skoletur, men jeg kan skrive et eget innlegg om det.

Og jeg har vært hos tannlegen to ganger. Den første gangen var det i Oslo for å sjekke om jeg måtte trekke visdomstenner (jeg må trekke tre) og den andre ganger var det på Hurum fordi jeg hadde lyst (og fordi jeg fortsatt er ung og det er billig). Og litt fordi jeg blir så glad i meg selv når jeg har null hull. Woop woop.

Hadde ikke et bilde av meg hos tannlegen, men dere kan få et av kattungene. Her er de opp-ned:Igjen; vet ikke hvordan jeg snur bildene når jeg har lastet de opp fra iPad.

Nå er det nok.

 

 

TULLA:Dette er en katt som prøver å spise en fisk som er på innsiden av glasset. I bakgrunnen ser man en ministatue som jeg lagde da jeg var mindre enn jeg er nå. Det er en isprinsesse. Ikke spør.

Nå synes jeg dette innlegget ble litt langt til å være meg, så nå avslutter jeg og så lager jeg et til senere.

Sneiks on a plane! (Åh dårlig, men herlig vits)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits