I dag har jeg bursdag. (Tyra)

I dag har jeg bursdag.

NEIDA. Men det var det det sto på facebook da jeg våknet i morges. Jeg skal bruke dagen på å finne ut hvem som har brukt facebooken min uten lov :( 

Det var veldig koselig å få over 40 gratulasjonsmeldinger før jeg rakk å skrive status som bekreftet det mange riktignok hadde observert: det er ikke mai helt ennå. 10 av de 40 meldingene var kødd fordi det er folk som allerede har vært på bursdagsfesten min i år og ca 5 var forundrede mennesker som skrev at jeg ikke hadde bursdag på ordentlig. De siste 25 går jeg rundt og lurer på om er tull eller ekte fordi det er mennesker jeg ikke har kjent så lenge eller som ikke, under normale omstendigheter, vet når jeg fyller mitt år (hurra for meg). Hverdagsmysterier er det beste jeg vet <333

Her er et bilde fra min ordentlige bursdag. Eller det er fra uken etter, fra feiringen, så det er tullebursdag det òg.  

(Jeg er hun som ser mest ut som en and.) 

I helgen har jeg vært i R-town, men siden både Rio de Janeiro og Risør begynner på r må jeg presisere at the R-town, tha place 2 be, tha cittttyyyy er Rouen. Det er ikke alltid the place to be, men i helgen var det det for der var jeg. 

Helgen startet med knallbra med Two Door Cinema Club-konsert i den nifse delen av byen (andre siden av elven. Alle vet at man krysser trygghetsgrenser når man går over broer). Vi var heldigvis mange, og jeg hadde med meg minst én gutt som var høyere enn meg (de andre har jeg ikke målt), så da hadde jeg bodyguard for kvelden. Det hindret riktignok ikke en fyr i Shrek-kostyme i å skremme meg på åpen gate ved å rope BØ, men jeg er omtrent like mentalt stabil som en katt i samme rom som en støvsuger. 

(Artikkelen fortsetter under bildet) 

Jeg stjal bildet fra Kaja sin facebookprofil på www.facebook.com (populær nettside har jeg hørt) fordi hun var på samme konsert som meg og tok et bilde og det gjorde ikke jeg. 

Nå er jeg avstandsforelsket i vokalisten i bandet (jeg sto ganske nærme, så egentlig er det ikke så mye avstand i forelskelsen). Neida, men de var et sånn band som var bra live. Sånne band liker folk flest og jeg er ganske lik folk flest så jeg likte det. Eller for å si det på samme måte som jeg sa det på fredag: "De var syyyykt bra live da, herregud, trodde de skulle være bra, men det der var jo sykt bra!!" Ryktene (jeg) sier at jeg var litt mer gira da enn jeg er nå (i dag er det søndag). 

Resten av helgen drakk jeg hvitvin, ble bitt kjempehardt i beinet, hørte på folk fortelle om alle de crazy tingene de har gjort i det siste og hørt på bra og dårlig musikk om hverandre. Eksempel på det siste er at vi i løpet av en kveld sang Ring meg, Bumpy ride og Du har noe ingen andre har, ingen er som deg, du kan mye, har litt av hvert å lære meg, glad for at jeg møtte deg. Og så hørte vi på gamle Röyksopp-sanger, Kaizzzzers, Muse og sånne andre ting som egentlig ikke passer på fest. For ikke å glemme at vi hørte på vår gode, gamle, kjære Soulja boy som turner alles swag on. Dere kan dømme selv hva som er bra og hva som er dårlig. Personlig ligger Gabrielle på tommel-opp-listen. 

 

Jeg skal avslutte med et par dype mottoer for å guide dere gjennom livet:

  • Fisk er venner, ikke fôr. 
  • Det er ikke fullt før det renner over. 
  • Ikke sov tre personer under en dobbeltdyne, det er varmt. 
  • Ta med mer enn ett par sko når du skal være borte en hel helg hvis du har tenkt til å ødelegge skoene dine første kvelden og ender opp med å gå barbeint hjem i november (men det er i Frankrike så det går fint) og må låne andre personers sko hele neste dag. 

NB! Ingen av sitatene over kommer fra erfaring. Bare det om fisk. 

På kjent vis skal jeg avslutte innlegget med å si: Nå MÅ jeg gjøre lekser, har en hel masse filosofi og norsk-oppgaver å gjøre til i morgen. Kozz og klemzzz

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits