I dag er vi pene, volume 2. (Tyra)

I dag er vi pene, volume 2.

 

Her er vi i dag igjen. Same sted, samme tid (bare en dag etterpå) og samme sinnstemning som i går. I bakgrunnen ser dere forresten bestevennen min, Nicole Kidman. 

Gud, kan ikke tro at jeg la ut et sånt bilde av meg, men hallo, det er det indre som teller. Og jeg er veldig snill. Så snill at jeg har fått meg husslave. 

I dag fanget jeg Jonathan i leiligheten min. Det eneste jeg tenkte på i morges var "ikke lås døren og ta med deg nøklene når du går, Tyra, da kommer ikke Jonathan seg ut av leiligheten." Det eneste jeg gjorde på vei ut døren var å låse og ta med meg nøkkelen. 

Jeg kom heldigvis tilbake til lunsj og da hadde Jonathan tatt oppvasken. Men det var egentlig det som var planen min helt fra starten - å låse han inne som slave så han skulle kjede seg nok til å ta oppvasken og støvsuge. Han støvsugde ikke, så det ser ut til at jeg må låse han inne i morgen også. 

Neida. Han skal få lov til å vandre gatelangs og kjøpe franske oster sånn som han gjorde i ettermiddag (jeg hadde gitt han lov til å gå ut etter lunsj siden oppvasken var så fin og ren). 

I morgen skal vi lage like digg middag som i dag. Glemte å ta bilde av hva vi spiste, men dere kan bruke fantasien til å se for dere en blanding av sopp, fløte, brekkbønner, tomat, laks og spaghetti. Var 1000 ganger diggere enn det høres ut. 

Nå skal jeg sove. 

Dagens visdomsord: Don't go with the flow, yo. Be a crow, wow. Ya'll know, take care of ya toe. So, gotta go. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits