Svart senker natten seg. (Tyra)

Svart senker natten seg.

Nå er det en stund siden jeg har blogget, men det er mange som har blogget om helgen min nå, så da har jeg mange bilder å stjele! 
Jeg MÅ finne kameraledningen min.

I helgen hadde vi heldags sang- og danseøving. Jeg har ikke begynt på en kunstnerisk og kreativ og morsom skole, dette er en årlig tradisjon vi har hvor vi feirer Santa Lucia. 

Vi seksten mer eller mindre (mest mindre, i alle fall for min del) fantastisk gode sangere synger julesanger for franskmenn. Det vil si, vi inviterer vertsfamiliene, lærerne våre og en venn hver og synger for de så spiser vi mat og drikker gløgg etterpå. Det er litt som en juleavslutning på barneskolen. 

Bare at vi er mye flinkere. Silje er superflink dirigent og klarer å få selv oss som som vanligvis synger surt og ekkelt til å synge renere enn en ett laken vasket på 90°C. 

OBS skryting! Se vekk nå!: Vi synger Deilig er jorden firstemt. Riktignok ikke bare Siljes fortjeneste, siden vi sang den i fjor òg. Dog fortsatt like imponerende. Og vi har mer på lager. 

Sånn her ser vi ut når vi øver og snakker og planlegger (mest Silje). 

Sånn her ser vi ut når vi tar på oss bunad og sjarmerer franskmenn i senk: 

(Bilde fra i fjor. For de som trengte forklaring så de ikke blir forvirret.)

Sånn her ser vi ut når vi danser folkedans og det ikke går helt etter planen. Men planen var ikke så god i utgangspunktet, så det er ikke så farlig. Vi er riktignok overraskende flinke, med tanke på at ingen har danset til fele før de kom til Frankrike. 

Jeg skal skaffe masse bilder fra årets forestilling om to uker, hvis dere er heldige får dere filmsnutt også. Mest sannsynlig ikke av den sangen der jeg synger et vers i duett med Kaja, men alt annet kan dere få se. 

Nå sitter jeg og ser på mennesker som går forbi vinduet mitt, men de ser meg også, så det er litt kleint. Jeg får øyekontakt med noen. De bare "Hei du der oppe som spiser frokostblanding til middag!". Jeg bare "Hei mann, kos deg i regnet a!". 
Vi sier egentlig ingenting, men jeg ser det på blikket. Løgn igjen, jeg ser ingenting når jeg er så nærsynt som jeg er.

Hade og god jul da dere woop woop yeah.  

PS: Alle bildene er lånt fra norskseksjonens egen blogg <33

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits