Hjem til mor. (Tyra)

Hjem til mor.

I morgen rundt lunsjtider setter jeg meg på toget og begynner min velkjente ferd opp til Norge. To timer her og to timer der i luften, på veien, på skinner og på slitte skosåler. Jeg skal ha med masse godt å spise så det ikke blir kjedelig. Dessuten har jeg både økonomi, historie, geografi, sosiologi og en iPod med 80% dårlige sanger til å holde meg med selskap. 

Nå er forresten Lucia vel overstått, og på tross av et par feil og tull fra min side (jeg sto delvis ufrivillig for kveldens humoristiske innslag) gikk det veldig fint. Jeg og Kaja failet på duetten vår. Det at publikum lo på riktig steder under talen vi i tredjeklasse holdt, veide opp for det. 

Her er Åslaug flink og spiller Mitt hjerte alltid vanker på trompet. Bildet er lånt fra Maren

Nå er jeg nesten klar til å legge meg for å lade opp til årets siste skoledag! Jeg skal bare pakke ferdig en koffert som foreløpig er full av champagneflasker i ullsokker, et par julegaver og sko. 

Nå gleder jeg meg masse til å ligge på sofaen med en god film og te, spise mammas mat, spise kaker med hele familien, gå på ski og se fine venner jeg ikke har sett på lenge. Her følte jeg for å slenge på et ikke-ironisk hjerte for en gangs skyld: <3 

God natt! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits