On the clock, but the party don't stop. (Tyra)

On the clock, but the party don't stop.

OBS! Dette er et mimreinnlegg og et fremtidsinnlegg på samme tid. De som lever etter regelen Carpe Diem bør styre unna følgende tekst og bilder. 

Nå sitter jeg og skriver lister over alle møblene jeg eier og hvor mye (lite) jeg selger de for til førsteklassingene som skal flytte i egne leiligheter til høsten. Jeg innser at jeg har et halvt år igjen. Jeg har igjen 1/6 av tiden min i Bayeux. Det er veldig skremmende, men litt fint. 

Mimrebilde, for innleggets skyld. 

 

Det å snart være ferdig gjør meg redd. Det er skummelt fordi jeg vet hvor mye jeg kommer til å savne byen, leiligheten, caféene,  den billige maten, de varme vårdagene og ikke minst menneskene. Det er skremmende fordi slutten på disse tre årene betyr at jeg må finne en ny retning og noe annet fornuftig å gjøre. Det blir skummelt å forlate Bayeux fordi jeg pakker vekk en tid i livet mitt. Det er ikke bare å si takk og farvel og så møtes man til en kaffe uken etter, ved denne skoleavslutningen reiser jeg langt vekk fra alt og alle jeg har hatt det så mye gøy med i et par år. 

Lille, februar 2012.

Men det blir litt fint å dra også, det er deilig å snart være ferdig. For når jeg setter meg på flyet retning Norge i juli betyr det at jeg er ferdig med eksamener, ferdig med store skrivebøker, tunge vesker og vanskelige ord - i alle fall i et års tid. Det betyr at jeg har tre år stappfulle av fine minner, fine folk og fine opplevelser (ja, "fin" er yndlingsordet mitt) å se tilbake på. Det betyr at jeg har mange nye venner som snart har blitt til gamle venner. Det betyr også at det er sommer og sol og skolefri, og det er så fint i seg selv at det ikke trenger øvrig forklaring. 

Dette ble et litt for tidlig mimreinnlegg om to og et halvt år, i tilfelle jeg glemmer det i juli. Men tilbake til innleggstittelen: det er ikke over ennå! Det siste halve året i Bayeux skal brukes på god mat, god vin, gode venner, gode karakterer, gode resultater, gode ting og god russefeiring! 

Her kommer en hel rekke bilder av ting og folk og fe jeg kommer til å savne, brace yourself: 

Museumsturer og stirring på røde lamper: 

Sammenkomster med seksjonen: 


Besøk fra Norge: 

Besøk av mamma: 

Enda mer besøk fra Norge: 


Å være ny og synes alt er spennende og gå med kjoler som ikke er fine:

Det blir mer mimring senere, nå må jeg sove. 

Forsåvidt et av mine få nyttårsforsett: sove mer.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits