Var på skolen i dag. (Tyra)

Var på skolen i dag.

Tittelen høres kanskje veldig banal og hverdagslig ut, men i det siste har sengen, tekopper og antibiotika vært en større del av hverdagen min enn skolearbeid. Men i dag var jeg på skolen, etter bare en uke og to dagers fravær. Forrige uke åpnet jeg ikke en skolebok engang, så jeg har en del å ta igjen, men relativt sett har jeg ekstremt mye energi akkurat nå. Føler meg som en Duracellkanin på speed sammenliknet med koma-Tyra fra forrige uke. Så i dag skal jeg være både flink husmor og flink elev.

I helgen trodde jeg at jeg var frisk. Jeg var ikke det. Jeg visste egentlig at jeg ikke var det, men jeg latet som jeg var frisk nok til å dra på nyttårsball. 

Det er egentlig ikke et ball, det er mer som en stor fest, men poenget er egentlig at det er veldig koselig. Vi i Bayeux inviterer franske venner, i tillegg til de norske guttene i Rouen og jentene i Lyon til stor fest, ståhei og rabalder. Helst ikke så mye rabalder. 

Her er Bayeux' tredjeklassekull på vors. Class of '13, for å være litt amerikansk på en vanlig onsdag: 

Har ikke noen bilder som er verdt å blogge fra selve festen (bildet over er fra tredjeklassevors), men hvis dere ser for dere 100 mennekser med kjoler eller skjorter (avhengig av kjønn og smak), plastikkopper og godt humør har dere et mer eller mindre nøyaktig mentalt bilde av lørdagens utskeielser. 

Hvis du tar dette mentale bildet og legger til en jente med termokopp med varm honning og sitron-blanding har dere et mer (og ikke mindre) nøyaktig bilde av festen. Det var deilig å ta det litt med ro, jeg hadde jo tenkt til å ikke bli syk denne uka. Antibiotikaen klarte fint å gjøre meg sengeliggende i to dager til da. That sonofabitch. 

Jeg ler av tanken på meg selv på mandag. Her er et mentalt bilde til: se for dere en leopard. Gjør den rød og hvit. Bytt ut hodet med en ballong. Legg til øynene til en kineser. Antibiotika og jeg er ikke venner lenger. 

Nå skulle jeg google bilde av en leopard, bare for å se hva jeg ba dere sammenlikne meg med. Og SE hva jeg fant da:

Nå må lage en collage av søte baby-dyr som jeg kan ha som bakgrunnsbilde på macen. Tror det vil spre litt kjærlighet i livet mitt. Sprer det bare til meg selv, men det er nok. 

Jeg har sikkert glemt å skrive halvparten av det jeg skulle skrive, men det er ikke så farlig. Hade. 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits