Søndagsskolebarn. (Tyra)

Søndagsskolebarn.

I morges hadde vi norsk hos Liv Ingun for å ta igjen litt norsktimer vi har gått glipp av. Vi snakket og leste og lærte om modernismen før vi spiste lunsj. Lunsj på norsk vis med brød, røkelaks, eggerøre, eplejus og te. Da var det verdt det å ha skole på en søndag! 

Jeg skulle egentlig svømme før norsktimen, men sengen bare "Hei duuuu..? Kjenn så deilig puten er da. Og dynen er jo såååå varm. Og forresten, du har ikke sovet så mye i natt, du fortjener en time eller to til med lukkede øyne". Og jeg bare "Åh, seng, du er så overbevisende. Hvordan kan jeg si nei til en så myk og god madrass?". Sengen ødelegger og beriker livet mitt på samme tid. Vanskeligste kjærlighetsforholdet noensinne. 

Grunnen til at jeg la meg sent og at sengens argumenter var ekstra overbevisende i dag, var at jeg var på fest/ middag i går. 

Og nei, det er ikke fest før man har tatt bilde på rekke av jentene.

Det var "soirée raclette" som betyr raclettekveld og, som navnet tilsier, spiste vi raclette. Det er en rett med potet, skinke/ spekeskinke/ bacon osv og smeltet ost. Jeg trodde jeg ikke skulle like det, fordi det lukter så rart av osten, men det var faktisk på topp 50-listen over gode ting jeg har spist. Nok om mine kulinariske åpenbaringer. 

For å veie opp for å ha vært utro mot svømmehallen med sengen i morges, jogget jeg i kveld. Det gikk ikke så bra. Jeg løp i ti minutter og trodde et øyeblikk jeg hadde fått kols. Eller astma. Akkut astma. Finnes det? Tror jeg har det. Uken som kommer blir det trening. Masse trening. Men jeg er ikke en sånn blogg som det virker som at jeg er nå, så jeg skal slutte å snakke om trening. Hvis det fortsetter nå får dere snart outfitbilde og oppskrift på laksemiddag. 

Men jeg har kjøpt meg svømmebriller: 

Ja, det er jeg som spiller i Tatt av kvinnen ;---) 

Men poenget: jeg har kjøpt meg svømmebriller fordi jeg skal begynne å svømme. Har kjøpt meg badehette også, men det får dere ikke se bilde av grunnet kombinasjonen rar hodefasong og en maksgrense på nivået av selvironi. 

Nå har jeg faktisk pakket svømmebagen min sånn at jeg bare kan røske den med meg etter skolen i morgen og løpe ned og svømme. Åh, jeg sa jeg ikke skulle skrive mer om trening. Stopp meg nå. Stopper meg selv. 

Over og tut.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits