Kjære, elskede søtnoser. (Tyra)

Kjære, elskede søtnoser.

Vær så snill. Hold klisset deres unna facebook. Noen ganger er veggmeldingene deres så klissete og kvalme at jeg kjenner hele ukens matbudsjett komme i retur. Det er helt ok at dere elsker hverandre, mer enn ok faktisk. Jeg er glad på deres vegne. Det er ikke alle som finner ekte kjærlighet i en alder av 18 år (ntaw, gratulerer <3). Det er så fint å se at dere har gjort det. Verdens beste kjæreste også?! Tror ikke på det før han vinner VM i sporten. 

Også så fint kyssebilde! Kjempesøtt! Jeg har alltid lurt på hvordan det gjøres, og der, rett foran nesen på meg på facebook får jeg pinlig detaljert bilde av hvordan man utveksler spytt med det motsatte kjønn (helst på sydenferie, det er de beste bildene). 

Åh! Fint bilde av roser tatt med mobilkamera! Fikk de av kjæresten ja? Fortsatt verdens beste? Tenkte meg det. Og stearinlys også! Slår til i dag, dere to. Fint med valentinsdag ja. Jajaja. 


Her skal dere få et par tips og triks fra en svært erfaren ikke-kliss-jente:

1. Kjæresten din elsker deg ikke mer når det skrives i en veggmelding. 

2. De rosene er ikke  fine. De er helt vanlige og dessuten sikkert masseprodusert under svært inhumane forhold i Kenya. Tenk litt på det når du går rundt og ikke har fucket hud på grunn av sprøytemidler. Nok om sånne dype samfunnsspørsmål. 

3. Kyssing er best når det blir mellom to mennesker. Noen ting fortjener tilskuere. Sånn som dansing, snubling i egne skolisser og trangsynt feminisme (sykt gøy). Kyssing er ikke et eksempel på publikumsverdige aktiviteter. Det kan presiseres at dette kanskje helst gjelder klining og sånne ting som involverer tunge. Litt nussing kan offentligheten tåle. 

Kos og klems og nuss og suss på valentinsdagen da elsklinger, kos dere halvt ihjel! <3<3<3  <--@  ;* 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits