Ferie (Tyra)

Ferie

Ferie for meg betyr dette:

(Nei, det går ikke an å snu bildet) Jeg har tentamen/prøveeksamen om nuen uker, så da øver jeg massemasse. Egentlig ikke så mye, men jeg liker å tro at jeg ligger godt an med lesingen. Nå skal jeg snart på Sfo-jobb! Snakkes. Ps: seksjonen har vært i Strasbourg siden sist, men jeg legger ut bilder (andres bilder) til helgen. Haha, så at ipaden ikke ville lage mellomrom mellom linjene, men dere får overleve et sammentrykket innlegg.

3 kommentarer

Beate

06.03.2013 kl.12:25

Hei! Kunne du tenke deg bli med i vår undersøkelse? Den er veldig kort, og du får et gavekort for å delta. Krysser fingrene for at du har vil!
Hei kjære blogger! Vi har nettopp lansert en fin side for alle som liker å fortelle hva de synes. Våre kunder er store merkevarer som er ute etter å høre deres meninger før og etter de har lansert nye varer. Våre spørreskjema er korte og spennende å være med på og alle premieres med et gavekort; vi har stort sett flere å velge mellom så her er det noe for alle og enhver! Registrer deg og se hva det går ut på da vel :-) Ps. Kjempe flott blogg, forresten!

Lise - KONKURRANSE!!

09.03.2013 kl.13:01

Hallo! Må bare si at dette er en kjempe fin blogg. Jeg synes du er flink :-) Og du? Jeg har funnet en god konk på en annen side. Det er sånn at du kan vinne et gavekort på 5000 kroner. Kanskje du har flaks :D !! Delta da!! :-)

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits