Hælj. (Tyra)

Hælj.

Det har kommet nytt kunstmuseum i Bayeux, der var jeg og Kaja på lørdag:

På kvelden slo vi av alle lysene, tente stearinlys og drakk vin her i leiligheten for å feire Earth Hour tjuetretten. Jeg valgte til og med en økologisk rødvin for å redde verden litt mer. Vi spilte nøtt eller sannhet, men bare sannhet-delen. Kvelden var veldig koselig og litt romantisk. 

Søndag var jeg hos vertsfamilien min til lunsj og på tur i en by ved kysten som heter Arromanches. 

 

Ellers har jeg ryddet, trent med Kaja, chillet max, sett film med Jeanette og gjort andre ting som ble litt glemt i tentamensuken. 

5 kommentarer

Christin

06.04.2013 kl.19:02

Det var fint. NÅR KOMMER DU HJEM FOR GODDT?

Jeannette

07.04.2013 kl.18:53

Hallo Sykt fin blogg!! Blir så lykkelig når jeg finner sånne gode blogger som dette! Jeg brukte å blogge, men jeg stoppet fordi jeg fikk så mange mobbende kommentarer at jeg ikke ville å fortsette. Du må aldri gi deg da! Da vinner de dumme. Men du! Jeg har noe til deg siden du har så fin blogg :D Det er en konkurranse jeg akkurat deltok i. Du kan vinne energidrikke i et år. Det er veldig bra for meg for jeg er helt avhengig, hahaha, men kanskje du har mer hell enn meg?! :-) Prøv dal vel!

Tyra

08.04.2013 kl.12:03

Christin: Aldri, men bor hjemme frem til jul fra 11. juli <333

Christin

08.04.2013 kl.23:16

OK;)

Tessa

10.04.2013 kl.22:19

Hallo! Må først si du har en utrolig god kvalitetsblogg. Blir lykkelig når jeg finner vakre blogger som denne fordi altfor mange bloggere tar bloggen useriøst og bare poster tøys! Jeg skal kanskje bli fast leser her. Håper du blogger leeeenge! Jeg blogget før, men stoppet fordi jeg fikke så mange slemme kommentarer! Men du må ikke slutte. Du må blooge 4ever!! :D Men du. Jeg har noe til deg forresten. Det er en sånn konkurranse jeg akkurat deltok på selv. Den er utrolig god. Du kan vinne et års forbruk med energi drikke som er helt perfekt for meg fordi jeg er helt addicted! Haha!! Men kanskje du har mer hell, enn meg?! Meld deg på da! :-D

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits