#livet (Tyra)

#livet

Her er en bildekollasj Kaja laget til meg i anledning min 20. bursdag. Siden sist er det det som har skjedd, jeg har blitt kvartveis til 80, men bare en en brøkdel av så gammel som moderne teknologi kan få meg til å bli. Bursdagen ble feiret med pizza og krabbing (se forrige innlegg) og det var veldig kos. Nå og da minner noen meg på at jeg er 20, og da får jeg en mini-kvartlivskrise helt til jeg kommer på at det fortsatt er lov å ikke helt ha funnet ut av livet selv om man er inne i et nytt tiår. Det er alltid lov å ikke ha funnet ut av ting egentlig. 

Nå for tiden har jeg lagt fra meg alle fjerne tanker om å kanskje studere til høsten, men har egentlig falt på beslutningen om friår for lenge siden. Nå skal jeg jobbe et halvt år og så se verden det neste halve. Etter det er det for langt frem i tid for meg, så det orker jeg ikke tenke på. Jeg skal kjøpe meg ryggsekk, pakke lett og smøre meg med solkrem hver dag. Oppdaterer dere når planen min er 70% sikker, som er maksprosenten av hvor sikker jeg noen gang er på beslutninger. 

Nå skal jeg nyte skiten ut av siste uke med blå, varm russedress og så ha et par muntlige eksamner. Så skal jeg låse meg inne i noen uker og bli smart sånn at jeg får strålende karakterer på eksamen. Vi vet alle at jeg ikke kommer til å låse meg inne, så jeg kan nøye meg med gode karakterer. 

Nå drar jeg til Rouen! Sneiks on plane. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

20, Hurum

hits