Slik blir du en god flørter! (Tyra)

Slik blir du en god flørter!

Her kommer et eksklusivt sjekkekurs, illustrert av Åslaug og Kaja. Garantert suksess! (I dunkel belysning med ølbriller). 

Tipsene er basert på en sjekkebok. Navnet forblir uvisst til jeg finner det ut. (Har glemt det.) 

Steg 1: Finn ditt bytte. 

Hvis han står som på bildet over er det "på tide å gå bort" i følge boken. Jeg er enig. Du bør gå langt bort, så langt som du kommer før den hvite, praktiske jakken hans omfavner deg og du blir fanget i hans sleske, overbitte smil. Løp. 

Du bør heller gå bort til ham hvis han ser ut som dette: 

Og hvis du ser en mann i svart-hvitt bør du i alle fall sjekke ham opp. Alle er pene i svart-hvitt. Er det rart de var penere i gamle dager? De hadde jo ikke farger! 

Nå som du har pekt deg ut din mannemann for kvelden kan du gå over til: 

Steg 2: Fange hans oppmerksomhet.

Du kan begynne med å tilfeldig gjøre ting som er flørtete. Boken bruker "putt brillestangen i munnen og lukk øynene" som et eksempel. Her viser Åslaug hvordan det skal gjøres: 

Gjør dette i en bar, og du må brøyte deg gjennom en flokk av kjekke gutter som omringer deg. Lover. 

Her er et til tips som er garantert mannemagnet. Lat som du skulle si "hysj", men misforsto hvordan man skulle gjøre det. Gutter liker at du er litt dum og klumsete. 

 

Steg 3: Berøring. 

Sånn som på bildene til venstre kan du ikke ta på folk. Det er ikke ok og folk blir redde for deg. Sånn til høyre står det i boken at er ok, men jeg sier at det ikke er det. Du kan ikke bare stå der og late som du poserer for et kamera. Med mindre noen tar bilder av deg. (Men da må du huske å si etterpå "Ånei, så jeg sånn ut, hehe sååå stygt da, hehe ikke legg det ut på facebook a. Nei, la du det ut? Neeei så dumt.") 

Det var det vi hadde for denne gang, barn! Håper dere blir ypperlige sjekkere innen neste gang vi snakkes. 

PS: Bonustips! Husk å snakke masse om deg selv, kattene dine og start en diskusjon om hvem i One Direction som er kjekkest - han kommer til å elske deg. OBSOBS: Sier han at Liam er den kjekkeste er han ikke noe å spare på!

2 kommentarer

Pia

27.05.2013 kl.12:53

Hahaha, fantastisk! Veldig fin oppmuntring da jeg tok en liten pause i eksamenslesingen :D

Tyra

28.05.2013 kl.08:19

Pia: Haha, takk :) Lykke til med eksamen!

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

20, Hurum

hits