Det regner ikke akkurat menn. (Tyra)

Det regner ikke akkurat menn.

Det sies at nordmenn er unormalt opptatt av vær. Og det er jo for så vidt sant. Det går ikke én dag uten at jeg ser et bilde på Facebook av et par føtter på en balkong med bildeteksten "Nyter vårsola i Oslo :) 20 grader, herlig!". Nå har teknologien til og med kommet så langt at man kan se på bildet hvor mange grader det var og hvorvidt det var skyer eller sol. Så slipper man sånn skryting i bildeteksten, siden bildet allerede gjør det for en. 

Det er ikke det at jeg har noe imot unødvendige poster på Facebook... Ok, jo litt. Når du er den femtende personen på en halvtime som legger ut en staus om at "Det snøør! Tidelibom!! :D" er det kanskje på tide å revurdere underholdningseffekten og nyhetsverdien av det du har tenkt til å poste. Dette smeller selvfølgelig fra rett kjeft når jeg velger å bruke kveldene mine på å blogge om at jeg ikke liker å gjøre lekser - underholdningsverdien kan diskuteres der òg. 

Men ja, det er ikke det at jeg har noe imot unødvendige poster på Facebook. Jeg har bare noe imot dem når de på bildet har det mye finere enn meg. Nå skal jeg ikke sammenligne hvor lykkelig jeg er i forhold til en tilfeldig jente på Facebook. Men dere i Norge har sol. Rekordtemperaturer. Sommer i mai. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er en smule misunnelig. (Jeg legger riktignok skjul på at jeg er kjempesjalu.)

Dette er meg: 

Riktignok i førsteklasse og i mars. Men det er en fullstendig virkelighetstro illustrasjon av hvordan livet mitt er nå - vått. 

Jeg gikk hjemmefra i morges med olajakke i god tro på at yr.no hadde rett i at det ikke skulle regne. Der var jeg nok litt naiv. 

I løpet av dagens første time (norsk) begynte det å øse ned. Da jeg skulle til å forlate timen og gå til den andre skolen, der jeg har resten av fagene mine, snudde jeg meg til vinduet og så at gudene hadde skrudd dusjen på full styrke. Det høljet ned og jeg angret på at jeg hadde tatt meg bryet med å klæsje maskara på øynene i morges. Det var i dette øyeblikket jeg utbrøt "FAKK. SHIT.". Da jeg rakk å innse at mine fine, kjærlige tanker faktisk hadde presset seg ut av munnen min fulgte jeg opp med "Oj, unnskyld!" og presiserte for norsklæreren at det var ytterst sjeldent jeg hadde slik usømmelig språkbruk. Situasjonen bare var en typisk fakk shit-situasjon, det er ikke hver dag det regner katter og hunder! (Sannheten er vel kanskje at det gjør det, og at det er der problemet ligger). Det skal sies at det var veldig praktisk - dusj, klesvask og dagsinntaket med vann på 10 minutter! Alt jeg ikke gidder å gjøre til vanlig. 

I morgen er det meldt 13 grader, sol og 0 mm nedbør. Tar med andre ord på meg regnjakke, støvler og votter. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

20, Hurum

hits