Blondi (Tyra)

Blondi

Var navnet på Adolf Hitlers hund. Nå har dere lært dere en ny fun fact. Men som de fleste fun facts var ikke dette informasjon dere strengt tatt trengte for å overleve. 

Noe dere derimot trenger å vite er at jeg har blitt blond. Hehe kuli. 

Uansett. 

Nå har jeg ikke blogget på en stund. Jeg har gjort meg ferdig med alle eksamner i alle fag. Jeg var sikker på at jeg skulle få senebetennelse etter den andre dagen med håndskrevne oppgaver. Jeg fikk ikke det. Skuff. Nå synes ingen synd på meg :(

Jeg hadde øvd litt så jeg tror eksamen gikk passe greit, men det finner vi fort ut når jeg får karakterene mine neste uke. Nå har jeg glemt alt, så ikke spør meg om noe som har med historie å gjøre for eksempel. Og hvis du spør meg hvordan man regner ut prosenter legger jeg meg i fosterstilling på gulvet. Det er en grunn til at jeg ikke handler på salg. (Hehe, neida, forstår jo nok til å skjønne at det er billig! Mvh Gjerrigknark_93).

Etter eksamen har jeg feiret at jeg var ferdig. Har feiret hver dag siden fredag, bare for sikkerhets skyld. Er dumt å gå glipp av en mulighet til å glede seg over at 14 års skolegang er gjennomført. Nå må jeg ut i den vide verden, stå på egne ben og finne meg sjæl. Derfor kræsjer jeg hos mamma og pappa i et halvt år. Viktig å komme tilbake til røttene og kjenne litt på hvor man kommer fra. Eller noe. God unnskyldning. 

I morgen stikker jeg til the P-town over alle P-towns. 

For at dere skal klare å gjette hvilken by jeg skal til har jeg laget en liten rebus: 

 minus Hilton.  

Håper dere klarer å gjette det! Skriv en kommentar med ditt svar og mailadresse så kan du vinne heder og ære og en halvspist bamsemums. Lykke til! <3 Trekker en vinner 4. juli (2056).

Nei men serr. Nå må vi slutte å tulle her. Jeg følger denne bloggens tradisjon og tar en fem dagers pause fra blogging. Skal samle bilder jeg kan blogge mens jeg vandrer rundt og ikke vet hva jeg vil med livet. 

Hade! Au revoir! Voulez-vouz coucher avec moi ce soir? Non. Merde. 

 

 

Én kommentar

Pål S Høner

26.06.2013 kl.14:55

Men han hadde 2 sjefere,hva het den andre.

http://www.rehband.no/Products.aspx?m=684018&m1=685005&m2=684904&p=699715

God bedring!

Skriv en ny kommentar

Tyra

Tyra

20, Hurum

hits