februar 2013 (Tyra)

februar 2013

Er ikke så bitter som dere tror jeg er.

Haha, i det forrige innlegget virket jeg ganske bitter og kjip, men jeg er ikke det. Jeg er egentlig en relativt filantropisk, åpen, og hyggelig person i følge svært pålitelige kilder (meg selv). Også svært lite bundet til førsteinntrykk (men er litt for god til å forhåndsdømme). Uansett, jeg er snillere enn jeg var i forrige innlegg. Jeg bare blir litt bitter når jeg ser hvor mye rart som postes på facebook. Jeg skal gå i terapi for å ikke la det gå til hodet på meg. 

Her er en smilende jeg, sånn som jeg ser ut når jeg liker mennesker: 

Mamma er med på bildet da. Men det var det beste (ikke det peneste) bildet jeg fant hvor jeg ler. Må passe på å bli tatt mer bilder av når jeg ler og ferre bilder av når jeg spiser. Selv om jeg sikkert spiser mer enn jeg ler (spiser sykt mye). 

Nå er klokken bikket 23.00 på en lørdag. Da er det på tide å legge seg. God natt. 

Kjære, elskede søtnoser.

Vær så snill. Hold klisset deres unna facebook. Noen ganger er veggmeldingene deres så klissete og kvalme at jeg kjenner hele ukens matbudsjett komme i retur. Det er helt ok at dere elsker hverandre, mer enn ok faktisk. Jeg er glad på deres vegne. Det er ikke alle som finner ekte kjærlighet i en alder av 18 år (ntaw, gratulerer <3). Det er så fint å se at dere har gjort det. Verdens beste kjæreste også?! Tror ikke på det før han vinner VM i sporten. 

Også så fint kyssebilde! Kjempesøtt! Jeg har alltid lurt på hvordan det gjøres, og der, rett foran nesen på meg på facebook får jeg pinlig detaljert bilde av hvordan man utveksler spytt med det motsatte kjønn (helst på sydenferie, det er de beste bildene). 

Åh! Fint bilde av roser tatt med mobilkamera! Fikk de av kjæresten ja? Fortsatt verdens beste? Tenkte meg det. Og stearinlys også! Slår til i dag, dere to. Fint med valentinsdag ja. Jajaja. 


Her skal dere få et par tips og triks fra en svært erfaren ikke-kliss-jente:

1. Kjæresten din elsker deg ikke mer når det skrives i en veggmelding. 

2. De rosene er ikke  fine. De er helt vanlige og dessuten sikkert masseprodusert under svært inhumane forhold i Kenya. Tenk litt på det når du går rundt og ikke har fucket hud på grunn av sprøytemidler. Nok om sånne dype samfunnsspørsmål. 

3. Kyssing er best når det blir mellom to mennesker. Noen ting fortjener tilskuere. Sånn som dansing, snubling i egne skolisser og trangsynt feminisme (sykt gøy). Kyssing er ikke et eksempel på publikumsverdige aktiviteter. Det kan presiseres at dette kanskje helst gjelder klining og sånne ting som involverer tunge. Litt nussing kan offentligheten tåle. 

Kos og klems og nuss og suss på valentinsdagen da elsklinger, kos dere halvt ihjel! <3<3<3  <--@  ;* 

Monotont.

Skjer ikke noe kult for tiden så for oppdateringer på livet, les tidligere innlegg. Den siste uken har bare gått i trening, spising, skole, øving og soving. Men på fredag drar jeg til Rouen og på lørdag skal visst Kaja ha vinkveld. Vinkvelden skulle egentlig være i dag for å feire valentinsdagen og drukne oss i is, sjokolade, vin og dårlige romantiske filmer, men grunnet skole og Rouentur ble den flyttet til lørdag. Da inneholder den forhåpentligvis litt mindre sutring fra kjæresteløse jenter. 

Her er et bilde av med og Silje en gang vi var i Rouen, fordi alle innlegg trenger et bilde og dette passet sånn halvveis til innlegget: Dagens utefit.

Nå for tiden går jeg rundt sånn her. Jeg er kald hele tiden. Åh, ta meg til Syden (dere vet, det landet alle snakker om) eller Afrika (det andre populære landet). 

Hilsen jenta som skal flytte til Norge til høsten. Jeg kommer til å dø av kulde. 

Byen rundt.

Siden jeg feiret at det var fredag sånn her...

(Spiste bare to) 

...begynte jeg dagen i dag med å jogge 5 km (med Kaja). 

Dette er et av de innleggene hvor jeg kommer til å skryte om at jeg sto opp halv ni på en lørdag og løp rundt nesten hele byen (det er en liten by) og snart skal på biblioteket for å gjøre masse lekser. 

Men siden jeg har dekket alle emnene jeg skulle skryte om i advarselen om hva slags innlegg dette skulle bli, slipper jeg å gjøre det. 

Nå har bibliotekbuddiesene mine kommet for å hente meg, så nå må jeg dra! 

For deres mor hadde sagt at svømming var sunt.

I dag har jeg svømt. Det betyr at jeg har trent alle dager denne uken så langt, og det tenker jeg å fullføre. Jeg og Kaja skal løpe 5 km-løp 17. mars, så jeg må ha kondis innen det. 

Nå ser jeg Goodbye Lenin i stedet for å øve til matteprøve, men siden den handler om hendelser på pensum, har jeg sånn halvgod samvittighet uansett. 

Kjæresten min og jeg skal på biblioteket.

Her er jeg og kjæresten min. En av mange, riktignok. Bøker og ringpermer og ark med tekster er mine beste venner/ bitre fiender for tiden. Et av mange vanskelige kjærlighetsforhold.  

Nå skal jeg på biblioteket for å utføre den alltid givende oppgaven med å ta igjen prøver jeg har vært syk på. Denne ganger fire-timers i historie og geografi. (<3) 

Neida, går fint. Jeg holder ut uka fordi jeg har planlagt å spise baconpannekaker etter å ha svømt på søndag. Motivasjon til tusen. 

Hadebra! 

#tipsogtriks

Spis brie med ripsgele. 

Les Historien om Pi. 
Les Sofies verden. 

Carpe diem.

Lær mer om Picasso. 

Spis god frokost i sollyset fra vinduet med en god bok. Re opp sengen, det er så deilig å legge seg igjen om kvelden. 

Ikke re opp sengen. Det finnes viktigere ting enn å rydde. (#yolo)

Les dikt. 

Drikk øl (med måte). 

Gi klemmer. 

Blås i førsteinntrykk. 

 

Det var alle tipsene for i dag. Til neste gang skal jeg prøve å følge mine egne tips. 

Ting jeg liker i dag.

Å svømme. 

Å spise kjeks med brie. 

Grønnsakssuppe. 

At det finnes så mye kult å finne på av studier, selv om det er vanskelig å velge. 

Å ha lang nok lunsj til å gå hjem og sitte i lenestolen ved vinduet.

Ikke naken.

Jeg har ikke sett Ikke naken i dag, men jeg så deler av den dubbet på tysk (link). Ikke spør hvorfor, jeg bare gjør sånt. Jeg tror jeg kan filmen litt for godt. Selma sier (i originalversjonen): "Vet du hva jeg er?" Og her er det en pause hvor jeg rakk å komme på hva ordet er på tysk, og så sa jeg i kor med Selma: "Glücklich.". Seriøst, jeg må finne meg nye filmer å se. Neida, har ikke sett den så mange ganger. 

Chicks.

Her er noen bilder fra i går. Annen introduksjon overflødig grunnet foregående innlegg. 

Temaet for kvelden var å se dust ut. Altså bare ta på stygge/ morsomme klær. Jeg følte at kyllingkostyme falt innenfor den kategorien, så da ble det det. 

Ikke spør hvorfor jeg har et opprevet kyllingkostyme med røvinsflekker liggende. Det er bare sånn det er når jeg arver ting av folk som har vært i Bayeux før meg.

Så skiftet vi og spiste mat og danset og gjorde egentlig det samme som vi gjorde før vi skiftet, bortsett fra at vi hadde finere klær. 

Bildene er stjålet fra en som heter Celia på facebook. 

Søndagsskolebarn.

I morges hadde vi norsk hos Liv Ingun for å ta igjen litt norsktimer vi har gått glipp av. Vi snakket og leste og lærte om modernismen før vi spiste lunsj. Lunsj på norsk vis med brød, røkelaks, eggerøre, eplejus og te. Da var det verdt det å ha skole på en søndag! 

Jeg skulle egentlig svømme før norsktimen, men sengen bare "Hei duuuu..? Kjenn så deilig puten er da. Og dynen er jo såååå varm. Og forresten, du har ikke sovet så mye i natt, du fortjener en time eller to til med lukkede øyne". Og jeg bare "Åh, seng, du er så overbevisende. Hvordan kan jeg si nei til en så myk og god madrass?". Sengen ødelegger og beriker livet mitt på samme tid. Vanskeligste kjærlighetsforholdet noensinne. 

Grunnen til at jeg la meg sent og at sengens argumenter var ekstra overbevisende i dag, var at jeg var på fest/ middag i går. 

Og nei, det er ikke fest før man har tatt bilde på rekke av jentene.

Det var "soirée raclette" som betyr raclettekveld og, som navnet tilsier, spiste vi raclette. Det er en rett med potet, skinke/ spekeskinke/ bacon osv og smeltet ost. Jeg trodde jeg ikke skulle like det, fordi det lukter så rart av osten, men det var faktisk på topp 50-listen over gode ting jeg har spist. Nok om mine kulinariske åpenbaringer. 

For å veie opp for å ha vært utro mot svømmehallen med sengen i morges, jogget jeg i kveld. Det gikk ikke så bra. Jeg løp i ti minutter og trodde et øyeblikk jeg hadde fått kols. Eller astma. Akkut astma. Finnes det? Tror jeg har det. Uken som kommer blir det trening. Masse trening. Men jeg er ikke en sånn blogg som det virker som at jeg er nå, så jeg skal slutte å snakke om trening. Hvis det fortsetter nå får dere snart outfitbilde og oppskrift på laksemiddag. 

Men jeg har kjøpt meg svømmebriller: 

Ja, det er jeg som spiller i Tatt av kvinnen ;---) 

Men poenget: jeg har kjøpt meg svømmebriller fordi jeg skal begynne å svømme. Har kjøpt meg badehette også, men det får dere ikke se bilde av grunnet kombinasjonen rar hodefasong og en maksgrense på nivået av selvironi. 

Nå har jeg faktisk pakket svømmebagen min sånn at jeg bare kan røske den med meg etter skolen i morgen og løpe ned og svømme. Åh, jeg sa jeg ikke skulle skrive mer om trening. Stopp meg nå. Stopper meg selv. 

Over og tut.

Tyra

Tyra

19, Hurum

hits