mars 2013 (Tyra)

mars 2013

Hælj.

Det har kommet nytt kunstmuseum i Bayeux, der var jeg og Kaja på lørdag:

På kvelden slo vi av alle lysene, tente stearinlys og drakk vin her i leiligheten for å feire Earth Hour tjuetretten. Jeg valgte til og med en økologisk rødvin for å redde verden litt mer. Vi spilte nøtt eller sannhet, men bare sannhet-delen. Kvelden var veldig koselig og litt romantisk. 

Søndag var jeg hos vertsfamilien min til lunsj og på tur i en by ved kysten som heter Arromanches. 

 

Ellers har jeg ryddet, trent med Kaja, chillet max, sett film med Jeanette og gjort andre ting som ble litt glemt i tentamensuken. 

Mamma sa jeg kunne bli det jeg ville

Så da ble jeg et fly. 

Hehe. He. Eh. 

Uansett, fredag var en morsom kveld - Ingvild og en i klassen feiret bursdagen sin hos oss. Jeg kom hjem halv åtte på kvelden etter et halvt døgns reise, sa hei til gjestene og hoppet rett i dusjen. På bildet over har jeg riktignok kommet tilbake til festen og er i full sving. Jeg hadde ikke egentlig på meg hettegenser på fest, bare for å presisere det, men vi var på vei ut. 

Grunnen til at jeg kom for sent til en fest i min egen leilighet var at flyet var forsinket. Da rakk ikke jeg og Kaja det toget vi hadde tenkt til å ta og vi satt på gulvet på togstasjonen i Paris og spiste sjokolade mens vi ventet på neste tog. Vi spiste forresten tika masala også. Og vi benyttet den nyvunne gode tiden i Paris til å handle middag, frokost og drikke, så da vi satt oss på toget var kofferten min full av vin, melk, bananer og frossenpizza. 

Dette bildet illustrerer togventing: 

Nå skal jeg sove og hvile og prøve å glemme at jeg skal på skolen i morgen etter to uker med ferie. Men ferie er ikke ferie når man har tentamen og øver til det og når man i tillegg jobber på sfo, så det blir kanskje ikke så stor endring når jeg tenker meg om. Men jeg øvde ikke på langt nær så mye som jeg burde. Jeg er riktignok ikke så bekymret når samtalen mellom klassekameratene mine gikk omtrent sånn her på fredag: "Har du øvd i ferien eller?" "Hahhahaa! Nei. Jeg har sovet og festet.". Hvis mer enn halvparten i klassen min står på eksamen i juni ved første forsøk, blir jeg overrasket. Herregud, for en slækk gjeng. Morsomme da, men slække. 

Ferie

Ferie for meg betyr dette:

(Nei, det går ikke an å snu bildet) Jeg har tentamen/prøveeksamen om nuen uker, så da øver jeg massemasse. Egentlig ikke så mye, men jeg liker å tro at jeg ligger godt an med lesingen. Nå skal jeg snart på Sfo-jobb! Snakkes. Ps: seksjonen har vært i Strasbourg siden sist, men jeg legger ut bilder (andres bilder) til helgen. Haha, så at ipaden ikke ville lage mellomrom mellom linjene, men dere får overleve et sammentrykket innlegg.
Tyra

Tyra

19, Hurum

hits